Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Simon
Indsamling

Simon og Trøjborg Retro & lopper knækker cancer

Jeg håber at alle vil være med til at støtte op og sammen knække cancer. Stor tak til Trøjborg Retro og lopper. Uden jeres hjælp og sammenarbejde var det her ikke blevet til noget.
1 Kr.
Doneret ud af et mål på 5000 Kr.
1
Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 300426 til 1277*
Støt med kort el. MobilePay
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Min mor fik kræft dengang jeg gik i børnehave. Vi begyndte derfor at støtte med månedlige bidrag og støtte i live showet. Efter at have set liveshowet kom jeg på den idé at selv starte en indsamling. Sidste år fik jeg samlet lige knap 3000 kr ind, ved at sælge knæk cancer perleplader. I år får jeg også knæk cancer tatoveringer, nøgleringe og samtidig fortsætter jeg med at laver perleplader. Jeg håber at i har lyst til at give et bidrag og husk at vær en krone tæller i kampen mod kræft - Alle bidrag er velkomne.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar
Simon Jensen har støttet med
02.03.2021
150 Kr.
Simon Jensen har støttet med
02.03.2021
150 Kr.
Simon og Trøjborg Retro & lopper knækker cancer har støttet med
11.02.2021
1 Kr.

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling