Luksusrejse til Maldiverne og Dubai

Vind en luksusrejse til Maldiverne og Dubai med Atlantis Rejser til en værdi af 90.000 kr.

Lodtrækningen er slut.

Nu kan du vinde et luksuseventyr af de helt store med Atlantis Rejser: Ferie på det prisvindende luksusresort Shangri-La’s Villingili i Maldiverne kombineret med Dubais berømte 5-stjernede Atlantis the Palm. 

Oplev drømme-ø-riget Maldiverne med de smukke, kridhvide sandstrande og tyrkisblåt hav. Her kan I se frem til en uge i en luksus water villa på eksklusive Shangri-La’s Villingili Resort & Spa i Addu-atollen. Shangri-La giver dig alle muligheder for luksuriøs og romantisk afslapning. Ferien afsluttes med et kontrastfyldt ophold i Dubai, hvor I skal bo på det berømte og farverige luksushotel Atlantis the Palm. Flyrejsen leveres med overskud af Emirates – på Business Class naturligvis.

Værdi: 90.000 kr.

Præmien inkluderer for to personer:

  • Flyrejse t/r med Emirates på Business Class fra København til Maldiverne via Dubai. 
  • Vandflyver fra lufthavn på Maldiverne til lufthavn på Adda-atollen t/r
  • Ophold for 2 personer på Shangri-La’s Villingili med morgenmad i luksus water villa på Maldiverne.
  • Ophold for 2 personer i Dubai på Atlantis the Palm med morgenmad

Præmien inkluderer ikke:
Transport til og fra Kastrup lufthavn eller overnatning/forplejning i forbindelse med transporten til og fra Kastrup lufthavn, forplejning på destinationen, gyldigt pas, eventuelle vacciner, lommepenge, rejseforsikring, afbestillingsforsikring.

Præmien kan ikke udbetales eller ombyttes til kontanter.

Min. 18 år. Lotteriet udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, telefon 35 25 75 00

Stå sammen med os. Vi har brug for din hjælp til at knække cancer.

Del denne side