Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: COPENHAGEN STRENGTH ApS
Indsamling

COPENHAGEN STRENGTH knækker cancer

Få sved på panden for en god sags tjeneste! Hos COPENHAGEN STRENGTH vil vi gerne hjælpe hvor vi kan, vi har derfor valgt at lave åben træning på mindre hold (maks. 6 personer pr. hold) lørdag d. 23. oktober og lørdag d. 30. oktober. Du sveder i 45 minutter, og kan gå hjem med en god følelse af at du har rørt dig, og samtidig støttet et godt formål. Der koster 150 kr. at deltage og alle pengene får et knæk cancer. Derudover vil 20% af indtægterne, hvis du tilmelder dig et kostvejledningsforløb eller et forløb på vores semi-private træning senest d. 30. oktober 2021 gå til knæk cancer. Så hvad siger du, er du klar til at svede for en god sags tjeneste?
3.350 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
3.350 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300586 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300586 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Cancer er en sygdom som kan ramme os alle, også uagtet af hvordan vi har levet vores liv.

De fleste mennesker har eller har haft cancer tæt inde på livet, og mange har været vidner til en som de har nær forsvinde lige for øjne af en.

Vi vil gerne hjælpe med at bidrage til, at vi finder en kur mod denne forfærdelige sygdom!

Det går aktiviteten ud på

Hos COPENHAGEN STRENGTH vil vi gerne hjælpe hvor vi kan, vi har derfor valgt at lave åben træning på mindre hold (maks. 6 personer pr. hold) lørdag d. 23. oktober og lørdag d. 30. oktober. Du sveder i 45 minutter, og kan gå hjem med en god følelse af at du har rørt dig, og samtidig støttet et godt formål. Der koster 150 kr. at deltage og alle pengene får et knæk cancer.

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Sluseholmen 1
Postnummer
2450
By
København SV

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling