Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Jeanette Anastasia Elbæk
Indsamling

Det Jyske Musikkonservatorium

På Det Jyske Musikkonservatorium står en række studerende sammen om at oprette og spille velgørenhedskoncerter, workshops og foredrag hvor alle tjente penge vil blive doneret til Knæk Cancer, dermed donerer alle musikere deltagende i projektet sin løn for jobbet til Knæk Cancer. Eventsene vil blive afholdt i Aarhus og omegn.
6.000 Kr.
Doneret ud af et mål på 20000 Kr.
1
Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 300445 til 1277*
Støt med kort el. MobilePay
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Vi har startet indsamlingen fordi det er en vigtig sag. Vi er på en platform hvor vi har muligheden for at hjælpe andre, og det er en chance vi vil bruge. Som musikere er jobsene, efter Covid19 kom til, blevet få og mængden af koncerter er blevet lille - derfor må vi få det bedste ud af situationen og hvis det kan hjælpe nogle mennekser som har brug for det, så er det win win.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar
Det Jyske Musikkonservatorium har støttet med
06.06.2021
6.000 Kr.
Fra workshop på ÅSG

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling