Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Lina Lundgaard
Indsamling

Ellidshøj Landsbyordning knækker cancer

Her i Ellidshøj Landsbyordning bakker vi op op Knæk Cancer ugen, og vi håber, I vil hjælpe os med at støtte det gode formål. Onsdag i uge 43 bliver Knæk Cancer-dag på skolen, hvor eleverne vil lave kreative ting, som de sælger til f.eks. forældre, søskende, bedsteforældre og så videre. Eleverne vil f.eks. lave perleplader, tryk på kasketter, nøgleringe, muleposer, og lignende. Indtjeningen går ubeskåret til Knæk Cancer. Vil du støtte Landsbyordningens indsamling, er du også meget velkommen til at overføre det beløb, du har lyst til - uden at købe et produkt.
851 Kr.
Doneret ud af et mål på 5.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
851 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300639 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300639 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Vi synes, det er et vigtigt formål at gøre en indsats for, i vores landsbyordning. Vi oplever, at alle har kendskab til sygdommen, og nogle har det tæt inde på livet. Derfor synes vi, det er vigtigt, at der er plads til, at børn kan snakke om emner som kræft. Det sætter vi derfor fokus på sammen med resten af Danmark i uge 43.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling