Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Jeppe Høgh Jensen
Indsamling

Feygo's Indsamlingsstream

Hej! Navnet er Jeppe og jeg har valgt at lave en indsamlingsstream, hvor vi skaffer så mange penge ind som overhovedet muligt til at knække cancer! Det er mit første projekt, og jeg håber at du vil være med i projektet <3 Indsamlingen kommer til at foregå på https://www.twitch.tv/feygogaming fra kl. 10:00 til kl. 22:00 den 20. Marts. Jeg kommer til at spille forskellige spil og du er naturligvis velkommen til at være med. Der kommer til at være en masse sjov og spas. Jeg håber du har lyst til at komme forbi og være en del af de 12 timer <3 - Jeppe Høgh Jensen AKA FeygoGaming
11 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
3.850 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300436 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300436 i kommentarfeltet.

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg synes personligt at cancer er noget lort, og jeg vil mere end gerne hjælpe til, hvor jeg kan. Jeg kender ikke nogen tæt på mig, som er ramt af Cancer, men tror at alle kender nogen som er blevet ramt af kræft.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar
Johan Bach har støttet med
20.03.2021
11 Kr.

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling