Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Gitte Andersen
Indsamling

Gitte bager boller til fordel for Knæk Cancer

På Facebook blev jeg inspireret og når man som jeg elsker at bage så var der ikke langt fra tanke til handling. Derfor... Vil jeg i uge 42 bage +1000 lækre te-boller som jeg vil sælge til fordel for knæk cancer. Jeg har fået doneret råvarerne af to lokale dagligvarebutikker så nu er det bare i gang. Silkeborg er byen hvor du kan købe disse lækre te-boller og samtidig støtte Knæk Cancer.
9.065 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
9.065 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300589 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300589 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

De seneste år har jeg haft kræft tæt på. Nærmeste familie. Desværre skal vi nu igen se kræften i øjnene. Det er på ingen måde sjovt. Vi ved ikke hvad fremtiden bringer men vi kan gøre vores for at nuet ikke er så trist. Og hvem kan man ikke glæde med en tebolle.!

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling