Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Tina Unnerup
Indsamling

Jeg kører for dig bedstemor 2023

Jeg er på vej til livets tolvte år, min passion for speedway er helt enormt og jeg håber, at I har lyst til, at støtte min indsamling undervejs i denne sæson. Når jeg har deltaget i et løb, vil mine indkørte point blive lagt op her på siden. Man kan så bidrage med 10 kr. pr. point. eller har man lyst til at bidrage med et andet beløb er det helt fantastik. mine løb starter i April. Men har Du lyst må du endelig gerne støtte min kamp for knæk Cancer allerede nu.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
8.665,00 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301308 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Jeg mistede min bedstemor tilbage i August 2021 til cancer, men bedstemor er desværre ikke den eneste jeg har mistet til cancer. Det har påvirket mig meget, og er meget opsat på, at være med til at bidrage til hjælp, som kan hjælpe andre mennesker, der er i den samme situation som mine kære. Min bedstemor er et kæmpe savn i min hverdag, og var med til alle mine løb og jeg vil sætte en stor ære i at kunne sætte et aftryk efter hende. Jeg ved hun ville have hjulpet, hvor hun kunne, derfor gør jeg det nu for hende. Elsker dig bedstemor.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling