Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Tricia Marie Enevoldsen
Indsamling

Kampen For Livet

Min indsamling er egentlig bare fordi jeg gerne vil være med til at gøre en forskel, da jeg selv har haft kræft tæt inde på livet, da min mor to gange har været ramt og i 2018 meget alvorligt, så vi næsten troede det var slut. Jeg vælger at køre min indsamling over Instagram, og række ud til mine følgere, som jeg håber vil være med til at gøre en forskel❤️
200 Kr.
Doneret ud af et mål på 1.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
200 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300582 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300582 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Som sagt, har jeg selv haft kræft tæt inde på livet, og det er den sygdom vi alle frygter. Alt for mange mennesker taber livet til kræft, og hvis man kan være bare en lille hjælp, har man gjort en stor forskel.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling