Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Tina Beckmann
Indsamling

Knæk Cancer på tidsrejse

5 dage - 10 destinationer - 100 km. Vil du med på en tidsrejse i løb? En rejse der starter en kold februardag i 1972. På 5 dage vil jeg løbe 100 km ned ad Memory Lane, med stop de forskellige steder jeg har boet gennem tiderne. "Jeg løber for dem der ikke kan"
0 Kr.
Doneret ud af et mål på 5.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300580 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300580 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg har startet denne indsamling til fordel for Knæk Cancer, fordi jeg tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for de mange der hvert år rammes af kræft - enten som patienter eller som pårørende.
Ideen til min indsamling opstod da min mor blev ramt af cancer for tredje gang, og min far døde af en meget aggressiv form. Hver krone der samles ind tæller - til gavn for alle dem, der på hver sin måde er berørte af sygdommen.
Min mor er i dag rask, og er en del af denne indsamling <3
Se evt. Facebook begivenhed med samme navn (offentlig). Her kan du følge rejsen i billeder fra den 25-29. oktober.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling