Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Mathilde Nielsen
Indsamling

Knæk cancer - Red både et liv, en opvækst, en hverdag en familie og e helbred❤️

Hjælp mig med at opfylde mit største - Red mere end bare et liv!
0 Kr.
Doneret ud af et mål på 5.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
34.480 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300458 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300458 i kommentarfeltet.

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg er kun atten år, men har alligevel oplevet det hele. Mine sidste ti år har mildest talt været en vild tur
🌸Som 8-årig fik jeg konstateret det, som lægerne kaldte NF1 - jeg fik det blot beskrevet som en “godartet” tumor i hjernen.
🌸Som 9-årig kæmpede jeg hårdt med min ugentlige behandling i kemoterapi på AUH Skejby. Det medførte både voldsom træthed, weekender med kvalme og flere allergiske reaktioner på medicin, jeg ikke tålte.
🌸Da jeg fyldte 10, var jeg langt om længe færdig - troede jeg
🌸Foråret inden jeg fyldte 11, kom mit første tilbagefald. Jeg begyndte igen på medicin og havde ikke energi til sport eller skole på fuldtid, og jeg mistede meget af mit hår, som jeg ellers havde været så glad for.
🌸 Da jeg var 12, var jeg skrækslagen for, om jeg skulle til at starte på medicin igen. Det fik min hjerne til at slå fra og begynde kun at fokusere på, hvad jeg spiste og vejede. Derved endte jeg denne gang i stedet på psykiatrisk hospital.
🌸Da jeg var 13, var den gal igen - Denne gang blev det nødvendigt med en operation i hovedet, hvilket er det værste, jeg hidtil har prøvet.
🌸Som 14-årig startede jeg for tredje gang på kemoterapi med alle de kendte bivirkninger.
🌸Som 15-årlig afgangselev fra folkeskolen var jeg nær gået ned med stress på grund af manglende energi og derfor overskud til både skole og socialt liv - samtidig over min høje fraværsprocent, som skyldtes afskillige lægebesøg eller sygedage efter en kur.
🌸Sidste år skete mit fjerde tilbagefald - Denne gang var en ubeskrivelig stor trøst, at jeg fra nu kan nøjes med at spise tre piller om dagen og ind imellem tage et lægebesøg og nogle blodprøver. Ellers går resten af sig selv.
🌸Nu på mit attende år er jeg ikke blot i live - Jeg lever! Jeg kan danse, gå på gymnasiet og feste med jævnaldrende - kort sagt gøre, hvad jeg tidligere har længtes efter. Og hvor ønsker jeg bare, at det altid vil kunne være sådan for både mig selv og andre.

Nej - Jeg har ikke været døende af min sygdom. Men jeg ved, hvad de dødeligt syge til tider går igennem.
Jeg ønsker så utroligt højt, at de kan komme ud på den anden side og ligesom mig være frie og i live.

Hvis du vil hjælpe mig, så hjælp med støtten til dem, som har brug for det🙏🏻 Det ville varme mit unge hjerte så uendeligt meget❤️

Støt Kræftens Bekæmpelse her. Hver en krone tæller.

TAK for jeres kærlighed❤️

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling