Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Nadja Kornberg Hovmand
Indsamling

Kornbergs indsamling

Vi har et familieprojekt hvor vi laver bolcher og slikkepinde som vi sælger til fordel for Knæk Cancer. At være sammen om noget, der støtter et godt formål betyder meget for os.
1.250 Kr.
Doneret ud af et mål på 20.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
1.250 Kr.
Støttet via MobilePay
13.060 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300901 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300901 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Vi gør det fordi vi har mange i familien og i vores vennekreds, der enten har kæmpet eller kæmper kampen i dag, og fordi vi allerede har mistet alt for mange til cancer. Derfor giver dette projekt mening for os!
Og så er det en fantastisk måde at lave noget sammen på. Det startede som et mor/datter projekt men nu er hele familien involveret.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling