Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Karin Munk
Indsamling

Nordjyske Slædehunde knækker cancer

Offentligt arrangement med fokus på hunde, særligt slædehunde, men alle er velkomne til en dag med alt fra lotteri, div boder, udstilling, konkurrencer og slædehunde stemning. Kom og tag del i en festlig dag hvor vigør vores til at knække cancer. Alle indtægter på dagen går til indsamlingen. Har du ikke mulighed for at deltage kan du støtte vores indsamling ved at sende et bidrag her på siden 🙏🏻
0 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
9.350 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300866 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300866 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

"Vi har startet en indsamling til fordel for Knæk Cancer, fordi vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for de mere end 36.000, der årligt rammes af kræft. Alt for mange rammes – enten som patienter eller pårørende. Vi samler ind til knæk cancer fordi vi inderligt ønsker at medvirke til der forskes i den forhadte sygdom, som tager alt for mange af vores venner, familie, bekendte…..
Alle kender vi en der kæmper eller har har tabt kampen….. hjælp os med at hjælpe, vi vil ikke miste flere 🐾

Det går aktiviteten ud på

Vi afholder Slædehundens Dag den 16 oktober 2022 på markedspladsen i Tversted, hvor alle med hang til hund er velkomne til at komme og få et indblik i vores verden med slædehunde i Danmark, og samtidig deltage i en af vores mange aktiviteter og støtte vores indsamling.
Du vil kunne prøve alt fra udstilling til klap og kæl med en slædehund og meget mere.

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Østervej 10
Postnummer
9881
By
Bindslev

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling