Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Sender Clausen
Indsamling

Sport & venskab, sammen bekæmper vi kræften

Vi er to gutter, der samler ind til Kræftens Bekæmpelse, da vi har haft/har det tæt ind på livet. Sender mistede sin far tilbage i 2006 på grund af en kræftsvulst i hjernen, og Jonas mærker det via hans mor, som fik konstateret kræft i mave/tarme regionen og får stadig kemo-behandling.
10 Kr.
Doneret ud af et mål på 15.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
10 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300871 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300871 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Vi begge dyrker rigtig meget sport, og har gjort det i en del år rækker og nu vil vi gerne vise det igennem en indsamling og derfor har vi sat os for at lave nogle forskellige sportslige mål, hvor vi gerne vil presse os selv fysisk, men samtidig gerne vise omverdenen, at man ikke skal sætte begrænsninger til sig selv, med eller uden kræft.

Men vi gør også dette for at samle ind til forskning til kræft, så der er ikke er andre mennesker i verdenen, der skal opleve den smerte vi er gået igennem ved vores forældre. Og derved kan vi forhåbentlig få kræften bekæmpet.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling