Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Sender Clausen
Indsamling

Sport & venskab, sammen bekæmper vi kræften

Vi er to gutter, der samler ind til Kræftens Bekæmpelse, da vi har haft/har det tæt ind på livet. Sender mistede sin far tilbage i 2006 på grund af en kræftsvulst i hjernen, og Jonas mærker det via hans mor, som fik konstateret kræft i mave/tarme regionen og får stadig kemo-behandling.
10,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 15.000,00 Kr.

Om indsamlingen

Vi begge dyrker rigtig meget sport, og har gjort det i en del år rækker og nu vil vi gerne vise det igennem en indsamling og derfor har vi sat os for at lave nogle forskellige sportslige mål, hvor vi gerne vil presse os selv fysisk, men samtidig gerne vise omverdenen, at man ikke skal sætte begrænsninger til sig selv, med eller uden kræft.

Men vi gør også dette for at samle ind til forskning til kræft, så der er ikke er andre mennesker i verdenen, der skal opleve den smerte vi er gået igennem ved vores forældre. Og derved kan vi forhåbentlig få kræften bekæmpet.

Donationer og kommentarer

Mobilepay donation
16.11.2021 - 19:58
10,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling