Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Birgitte Dahl Skjødt
Indsamling

Team Dahl Skjødt og Co.

Siden 2016 har jeg og mine venner bagt cupcakes, som vi har solgt for at knække cancer. På de 5 uger fordelt på 5 år, har vi samlet over 70.000 ind, vi har bagt 7800 cupcakes og haft flere forskellige sponsorer, vi gør det igen i år. Corona har lært os at man godt. Kan sælge en masse kager via bestillinger, så vi ikke behøver bruge mange timer hver dag, på at sælge i Vejle gågade. Nu hvor corona er mere eller mindre overstået, vil vi dog være at finde i bybilledet, hvor vi sælger en Cupcake for 10 kr. Ønsker du at bestille mange kager, er du velkommen til at ringe til os på: 28575615
0 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
71.788 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300502 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300502 i kommentarfeltet.

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Cancer diskriminere ikke. Cancer er ligeglad med om du er ung, gammel, pige eller dreng. Vi i Team Dahl Skjødt og Co. Har alle mistede folk vi elsker til kræften.
Sammen er vi stærkere og vi ved om nogen at der er brug for at samle ind til både forskning, hjælp til pårørende og foreninger til unge med kræft. Så hjælp og endnu en gang, men at samle ind og køb en kage

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling