Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Frederik Bach Sybrandt Kempe
Indsamling

VI GÅR SAMMEN for Knæk Cancer

Kræft rammer de fleste af os. Mens sygdommen siges at ramme hver tredje dansker, rammer konsekvenserne af den også et utal af pårørende, der sammen med deres kære får livet slået ud af kurs. Det er med andre ord en sag, der vedkommer os alle. Vi mistede vores mor til kræft i april. For at ære hendes minde vil vi gerne invitere alle interesserede med på en kollektiv gåtur til fordel for Knæk Cancer. Den daglige gåtur – med hunden, naboerne, familien – betød meget for vores mor, og vi har selv oplevet, hvordan gåturene kan være et pusterum fra alt det svære, når man står i sit livs krise. Det vil vi gerne samles om. Man kan deltage i gåturen på to måder: 1. Alle interessede kan mødes med os d. 23. oktober kl. 13 ved Skødstrup Kirke og gå en tur i lokalområdet (ca. 30 min). 2. Gå en tur i jeres eget lokalområde og tag familie, venner og/eller hund(e) med. I kan gå turen enten samtidig med os eller præcis på det tidspunkt, der passer jer og donere til indsamlingen for at markere jeres deltagelse. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvor og hvornår I går – eller kontakt os, hvis I har lyst til at samle en lokal gåtursgruppe i jeres by ☺️ Vi er taknemmelige for donationer af alle størrelser, og vi håber alle deltagere, både i Skødstrup og resten af landet, vil markere deres deltagelse ved at donere til Knæk Cancer indsamlingen. Tusind tak ❤️ De bedste hilsener Frederik og Pernille
5.400 Kr.
Doneret ud af et mål på 5.000 Kr.
700 Kr.
Støttet via SMS
2.700 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300554 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300554 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Vi mistede vores mor til kræft i april. For at ære hendes minde vil vi gerne invitere alle interesserede med på en kollektiv gåtur til fordel for Knæk Cancer.

Det går aktiviteten ud på

Fælles gåtur for Knæk Cancer.

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Kirkepladsen 2A
Postnummer
8541
By
Skødstrup

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar
Lauge har støttet med
23.10.2021
1.000 Kr.
><)))°>
VI GÅR SAMMEN for Knæk Cancer har svaret
23.10.2021
Wauw Lauge. Det er for vildt. Tusind tak for donationen og din generøsitet. Det betyder meget. :)

Skal hilse fra hele familien. :)
Kristoffer Mæng har støttet med
17.10.2021
500 Kr.
<3
VI GÅR SAMMEN for Knæk Cancer har svaret
23.10.2021
Tusind tak. Fantastisk sødt af dig Kristoffer. :)
Sabine Mensel har støttet med
30.09.2021
500 Kr.
VI GÅR SAMMEN for Knæk Cancer har svaret
02.10.2021
Tusind tak Sabine. Vi glæder os til at gå sammen med dig. :)

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling