Vilkår

Din fortrydelsesret
Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Visning af oplysninger på sitet
Når du opretter en indsamling og/eller aktivitet laves der en speciel side til din indsamling. På denne side, kan du, dine venner og andre besøgende på sitet se målet for indsamlingen og løbende følge, hvor meget der er samlet ind. Vi viser desuden din motivation for at starte indsamlingen samt andre oplysninger, der vedrører din indsamling og/eller aktivitet. 

Billeder og video
Når du uploader dit billede eller video accepterer du, at dit billede/video bliver vist på knækcancer.tv2.dk og kan blive benyttet i andre sammenhænge med Knæk Cancer. Du bekræfter ligeledes, at du selv har produceret videoen.Vi forbeholder os ret til at fjerne materiale, der er ulovligt, upassende eller stødende.Du er ansvarlig for, at alle, der optræder på dit billede/video, skal have givet tilladelse, før du uploader et billede/Video.

Kræftens Bekæmpelse forpligter sig til, at alle personlige oplysninger behandles på ansvarlig vis, og at alle personlige oplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Behandling af personlige oplysninger
For at kunne yde dig de services, som Kræftens Bekæmpelse tilbyder på sitet, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og under forudsætning af, at du har givet samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger. Kræftens Bekæmpelse har udarbejdet en fortroligheds- og sikkerhedspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af portalen.

Oplysninger om 3. personer
Hvis du på din indsamlingsside omtaler 3. personer, skal du ifølge persondataloven have indhentet samtykke fra den pågældende person eller, hvis dette ikke er muligt, fra andre personer, som kan være berørt af omtalen.

Information om kampagnens forløb
Kræftens Bekæmpelse vil gerne informere dig om indsamlingens forløb. Hvis du giver dit samtykke hertil, sender vi dig en e-mail, når indsamlingen er slut.

Generelle brugerbetingelser
Disse betingelser gælder for alle brugere af Kræftens Bekæmpelses indsamlingssite. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne, må du venligst forlade sitet.

Ansvarsfraskrivelse
Kræftens Bekæmpelse og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på sitet.

Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at ændre i kapacitet og indhold på sitet uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.

Såfremt sitet indeholder links til 3. mands sites kan Kræftens Bekæmpelse ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne sites.

Etik mv.
Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder Kræftens Bekæmpelse sig ret til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på sitet
Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på sitet, tilhører enten Kræftens Bekæmpelse eller Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.

Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kræftens Bekæmpelse.

Privat brug af materialet
Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

 

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer,
  • At intet gebyr tages for privat udlån af materialet,
  • At disse brugerbetingelser vedhæftes, og
  • At kilden angives.

 

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Ændringer af disse brugerbetingelser
Kræftens Bekæmpelse kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Kontaktinformation
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Telefon: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR. nr.: 5562 9013

Ydelser der kan erhverves på dette site
Der leveres ingen ydelser for de indbetalinger der foretages på dette site. Virksomheder, der betaler med moms, modtager en modydelse i forhold til eksponeringstrappen.

Alle beløb er i Danske Kroner.

Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret for indbetalinger der foretages på dette site.

Der modtages følgende kort:

  • Dankort/Visa-dankort
  • EuroCard/MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron

Del denne side