Indsamling

Pantfræserne Adam og Rasmus

Drengene startede med at samle pant på stierne og i skraldespandene i og omkring Klarup, men nu har vi forældre lavet en facebook gruppe, hvor medlemmerne kan give besked når de har pant de vil donere til drengenes indsamling.

41.413 Kr.

Doneret ud af et mål på 35000 Kr.

21

Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 230300 til 1277*
* Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.
Indsamling oprettet af
Rikke Damborg Jensen

Om indsamlingen

Adam og Rasmus var i oktober 2019 ved at bygge en hule i Rasmus’ have, og begyndte ved siden af byggeriet, at samle pant på stier og i skraldespandene i Klarup.. Vi forældre troede de samlede ind til slik, de skulle hygge med i hulen, men midt i Knæk Cancer ugen, fortalte de at pengene skulle sendes til Knæk Cancer 2019. De sendte 129 kr afsted, men fortsatte ufortrødent med at samle pant! Nu til 2020! De ser pant overalt! Det er nærmest en besættelse for dem. Omkring julen 2019, beslutter vi stolte forældre, at prøve at hjælpe drengene, og opretter Facebook-gruppen “Vi knækker cancer med pant”. Gruppen vokser hurtigt og her nu, efter 3 uger 257 medlemmer.. Og drengene har allerede indsamlet knap 11.700 kr! Og brugt maaange timer ved byens pantautomater! ;-)