Indsamling

Calendar Girls Denmark - Knæk Cancer 2020

12 stærke kvinder smider det meste for 175,- kr. Vi er nogle skønne og modige kvinder på 50+, som har lavet en stilfuld kalender, der har til formål at støtte Knæk Cancer. Skriv gerne til calendargirlsdenmark@gmail.com, hvis du ønsker at købe en kalender. I kan følge os på Facebook på siden Calendar Girls Denmark - Knæk Cancer 2020 hvor I kan se, hvor kalenderen kan købes.

90.988 Kr.

Doneret ud af et mål på 175000 Kr.

235

Folk har støttet indsamlingen
SMS KC 230334 til 1277*
* Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.
Indsamling oprettet af
Carole Bergh

Om indsamlingen

Hej mit navn er Carole. Jeg har mistet tre familiemedlemmer, min far og to søstre, og den yngste har nu hudkræft. Ud af en flokke på fem er vi nu kun to, der bærer flaget videre, så ja, cancer er tæt på mit liv. Jeg så filmen ‘Calendar Girls’ med Helen Mirren, og jeg har fået samme skønne ide som hende. Filmen fra 2003 bygger på en sand historie om en gruppe midaldrende kvinder, der producerede en kalender med Nude Art billeder, som led i et velgørenhedsprojekt. Derfor efterlyste jeg 11 skønne modne kvinder, som enten havde mistet et familiemedlem til cancer, eller som selv havde haft cancer. Sammen har vi arbejdet videre på min ide, der efterhånden er blevet et spændende fælles projekt. Vi har selv betalt for produktionen af 1000 kalendere, hvor salget går ubeskåret til Knæk Cancer 2020. Tusinde tak til mine skønne ’Calendar Girls’ Silja, Charlotte O., Tinna, Eva, Lise, Annette, Majken, Sanne, Marianne, Charlotte H. og Kristine. Uden fotografen, Christina Rex, var den kalender aldrig blevet til en realitet. Hendes engagement og ildhu har hjulpet mig på vej. Vi har tilmed fået hjælp fra en grafiker, to frisører, en makeup artist og en blomsterdekoratør, som alle fem har doneret deres tid og erfaring til projektet. Hvor er det fantastisk, og hvor er jeg taknemlig for deres hjælp. Vores kalender koster 175 kr. pr. stk. og gælder for år 2021, og der bliver kun lavet 1000 eksemplarer. Kalenderen vil være på gaden i uge 39/40 og vil kunne købes frem til og med den 24. oktober, hvor Knæk Cancer ruller for åben skærm. Du er også hjertelig velkommen til at støtte projektet uden at købe en kalender - alle bidrag bliver modtaget med dyb taknemmelighed. Man må også gerne købe mere en kalender som sagtens kan være en gaveide. Vi er taknemmelige for ethvert bidrag, der kan hjælpe os med at nå i mål. Sammen kan vi knække cancer.