Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Nichlas Ørbæk Knudsen
Indsamling

Et lille skridt for mig, men et stort skridt for min far

Efter min far tabte kampen mod kræften i august, har jeg sat mig som mål at gøre alt, hvad der står i min magt for at støtte kampen mod cancer, så...
150,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
0,00 Kr.
Støttet via MobilePay

Om indsamlingen

Efter min far tabte kampen mod kræften i august, har jeg sat mig som mål at gøre alt, hvad der står i min magt for at støtte kampen mod cancer, så familier efter mig kan skånes for det forløb jeg, min far og min familie har været igennem. Vi mistede far efter halvandet år med intensiv behandling, og i sidste ende, endte han med at bukke under for sygdommen. Det efterlod familien i enorm sorg, og efter at have støttet ham gennem hele vejen, har jeg nu valgt at fortsætte kampen mod canceren i hans minde, fordi jeg lovede ham at fortsætte min rejse mod nye mål i mit liv og med at inspirere min søn til at jagte sine drømme gennem hans liv.

Donationer og kommentarer

Et lille skridt for mig, men et stort skridt for min far har støttet med
26.09.2020 - 12:46
150,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling