Tænd et Lys i mørket og støt Knæk Cancer

I løbet af Knæk Cancer i uge 43 afholder Kræftens Bekæmpelse lysceremonierne Tænd et Lys i Esbjerg (22.10), Skive (25.10), Vordingborg (25.10), Nykøbing Falster (26.10) og Odense (27.10). 

Tænd et lys

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem der er ramt af kræft og til minde om dem vi savner. Lyset symboliserer et håb om at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig at de vi har mistet ikke er glemt. Tænd et Lys afholdes af de lokale Stafet for Livet frivilliggrupper forskellige steder i landet i forbindelse med Knæk Cancer. Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Kom og vær med til en rørende lysceremoni, hvor vi kan vise at vi står sammen om at knække cancer.

Når mørket falder på, bliver lysposer stillet op i Knæk Cancer logoets blomsterformation. I forbindelse med lysceremonien vil der være en lystale, et musikalsk indslag og et minuts stilhed. Kom og nyd den særlige stemning mens lysposerne lyser mørket op.

I løbet af selve dagen sælges lysposerne for 50 kr pr styk. Du kan du købe og dekorere din lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en du holder af.

Har du ikke mulighed for at deltage i Knæk Cancer - Tænd et lys, kan du købe en lyspose online. Du kan vælge at lade din lyspose lyse online og dele den via Facebook, eller du kan vælge at den skal stilles op i en af de byer hvor der afholdes en lysceremoni. Så skriver frivillige din hilsen på en pose og stiller den op i den by du vælger i forbindelse med købet.

Tænd et Lys i Knæk Cancer liveshow

Tænd et Lys i Odense den 27. oktober bliver afholdt samtidig med det store Knæk Cancer liveshow. TV2 vil stille direkte igennem til Flakhaven i Odense. Blandt andet lysceremonien vil blive vist i Knæk Cancer liveshowet.

Der vil være forskellige aktiviteter og underholdning på Flakhaven i løbet af eftermiddagen og aftenen, ligesom der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Lysposer med personlige hilsner
Lysposer danner Knæk Cancer blomsten
Lysposer med personlige hilsner
Lysposer dekoreret med personlige hilsner
Tænd et Lys ceremoni

Støt via MobilePay

Send et valgfrit beløb til

15 10 65

og støt Knæk Cancer

Støt via SMS

SMS KNÆK til 1422

og støt med 150 kr.

Af Mikael Habekost, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen