Tænd et Lys i mørket og støt Knæk Cancer

Af Mikael Habekost, Kræftens Bekæmpelse. Foto: Mads Claus Rasmussen

I løbet af Knæk Cancer i uge 43 afholder Kræftens Bekæmpelse lysceremonierne Tænd et Lys i Esbjerg (23.10), Odense (23.10), Skive (24.10) og Vordingborg (26.10).

Tænd et lys

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem der er ramt af kræft og til minde om dem vi savner. Lyset symboliserer et håb om at kræft en dag kan bekæmpes og viser samtidig at de vi har mistet ikke er glemt. Tænd et Lys afholdes af de lokale Stafet for Livet frivilliggrupper forskellige steder i landet i forbindelse med Knæk Cancer. Alle kan deltage og lave en personlig lyspose. Kom og vær med til en rørende lysceremoni, hvor vi kan vise at vi står sammen om at knække cancer.

Tænd et lys ceremonier

Onsdag den 23. oktober kl 15 i Odense, Flakhaven
Se program for Odense


Onsdag den 23. oktober kl 16 i Esbjerg, Tobakken
Se program for Esbjerg


Torsdag den 24. oktober kl 18 i Skive, Rybjerg Kirke
Se program for Skive


Lørdag den 25. oktober kl 14 i Vordingborg, Danmarks Borgcenter
Se program for Vordingborg

Når mørket falder på, bliver alle lysposerne stillet op i Knæk Cancer logoets blomsterformation. I forbindelse med lysceremonien vil der være en lystale, et musikalsk indslag og et minuts stilhed. Kom og nyd den særlige stemning mens lysposerne lyser mørket op.

I løbet af selve dagen sælges lysposerne for 50 kr. pr. stk.. Du kan du købe og dekorere din lyspose med tegninger og en personlig hilsen til en du holder af.

Har du ikke mulighed for at deltage i Knæk Cancer - Tænd et Lys, kan du købe en lyspose online. Du kan vælge at lade din lyspose lyse online og dele den via Facebook, eller du kan vælge at den skal stilles op i en af de byer hvor der afholdes en lysceremoni. Så skriver frivillige din hilsen på en pose og stiller den op i den by du vælger i forbindelse med købet.

Tænd et Lys i Knæk Cancer liveshow

Tænd et Lys i Vordingborg den 26. oktober bliver afholdt samtidig med det store Knæk Cancer indsamlingsshow der sendes live på TV 2. Showet vil stille direkte igennem til Danmarks Borgcenter i Vordingborg og blandt andet vise dele af lysceremonien derfra.

Der er mulighed for at købe og lave en personlig lyspose fra kl. 14. Posen vil om aftenen blive en del af lysceremonien. Der vil ligeledes være en række forskellige aktiviteter og underholdning på Danmarks Borgcenter i løbet af eftermiddagen og aftenen, ligesom der vil være mulighed for at købe mad og drikke.

Tænd et Lys ceremoni
Lysposer med personlige hilsner
Der skrives en personlig lyspose
Lysposer dekoreret med personlige hilsner
Lysposen er klar til blomsterformationen

Støt via MobilePay

Send et valgfrit beløb til

15 10 65

og støt Knæk Cancer

Støt via SMS

SMS KNÆK til 1422


og støt med 150 kr.