Skal jeres virksomhed gøre en forskel?

Vi bliver alle berørt af kræft, enten som patient eller pårørende. Hver 7. kræftpatient bliver syg, mens de er på arbejdsmarkedet – det er virkelig mange kolleger. Den gode nyhed er, at I kan hjælpe med at skabe både håb og optimisme.

Din virksomhed kan stadig nå at være med i Danmarks største indsats mod kræft

Tre veje til at støtte:

Støt nu online
Ved at vælge ”Støt Nu” nedest på siden, skal du udfylde felterne med firmaoplysninger, kontaktperson samt det beløb, som din virksomhed ønsker at støtte med. Du kan vælge at betale med kort eller få tilsendt en faktura.

Beløbet tillægges moms, og din virksomhed vil efterfølgende modtage Knæk Cancer støttelogo, som kan bruges resten af året.

Send en mail
Du kan også sende en mail til erhverv@cancer.dk I mailen bedes du skrive firmaoplysninger, kontaktperson samt det beløb, som din virksomhed ønsker at støtte med. Vi vil efterfølgende fremsende en faktura på støttebeløbet.

Ring til os
Du kan ringe på telefon 35 25 71 24 alle hverdage fra kl. 8.30 og høre om de forskellige muligheder, din virksomhed har for at støtte indsatsen mod kræft.

Klik på boksene og se, hvad I får igen for jeres støttebeløb

10.000 - 24.999 kr.

25.000 - 99.999 kr.

100.000 -249.999 kr.

250.000 -499.999 kr.

500.000 kr. +

HUSK: Jeres støttebeløb er momspligtigt - og der er som hovedregel skattemæssig fradragsret som driftsomkostning
Læs mere på knækcancer.dk/fradrag

 

*) Vi kan, af tekniske årsager, ikke love "crawler" visning i specifikke Knæk Cancer programmer
**) Kræftens Bekæmpelse skal have jeres donation i hænde senest mandag i uge 42 for at I kan få begge visninger og mandag i uge 43 for at I kan få visning i uge 43.
***) Indholdet i lørdagens liveshow er underlagt TV 2's redaktionelle vurdering, og TV 2 beslutter, hvilke donationer, der omtales i liveshowet

Første program: Lørdag i uge 42 - 1 times varighed
Andet program: Onsdag i uge 43 - 1 times varighed
Tredje program: Liveshow Lørdag i uge 43 - 2 timers varighed