Brugerbetingelser

Fortrydelsesret
Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Generelle brugerbetingelser
Disse betingelser gælder for alle brugere af Kræftens Bekæmpelses indsamlingssite. Benyt ikke hjemmesiden, hvis du ikke kan acceptere betingelserne.

Ansvarsfraskrivelse
Kræftens Bekæmpelse og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på sitet.

Ansvaret for videoer, der oploades på siden, påhviler den person, der tilgængeliggør videoen.

Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at ændre i kapacitet og indhold på sitet uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.

Såfremt sitet indeholder links til 3. mands sites kan Kræftens Bekæmpelse ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne sites.

Etik mv.
Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder Kræftens Bekæmpelse sig ret til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på sitet
Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på sitet, tilhører enten Kræftens Bekæmpelse eller Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.

Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kræftens Bekæmpelse.

Privat brug af materialet
Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

  • at dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer
  • at intet gebyr tages for privat udlån af materialet
  • at disse brugerbetingelser vedhæftes og
  • at kilden angives.

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Ændringer af disse vilkår brugerbetingelser
Kræftens Bekæmpelse kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Kontaktinformation
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Telefon: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR. nr.: 5562 9013

Ydelser der kan erhverves på dette site
Der leveres ingen ydelser for de indbetalinger der foretages på dette site. Virksomheder, der betaler med moms, modtager en modydelse i forhold til eksponeringstrappen.

Alle beløb er i Danske Kroner.

Der er som udgangspunkt ingen fortrydelsesret for indbetalinger der foretages på dette site.

Der modtages følgende kort:

  • Dankort/Visa-dankort
  • EuroCard/MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron