Regnskab

Video Url

 

Konsolideret regnskab

Det konsoliderede regnskab for Knæk Cancer er en summering af vores to regnskaber ”indsamlingsregnskab” og ”lotteriregnskab”. 

Indsamlingsregnskabet skal være tilgængeligt hos Indsamlingsnævnet. Lotteriregnskabet skal godkendes af Støttekomiteen, som ejer vores spilletilladelse. Det konsoliderede regnskab er det, som viser det samlede resultat af kampagnen – dvs. både indtægter fra donationer, sponsorer m.m. og fra sms-/telefon-lotterierne og de samlede omkostninger ved hele kampagnen.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad der ligger under vores omkostninger:

I uge 43 produceres der en række programmer i forbindelse med Knæk Cancer. Kræftens Bekæmpelse dækker de meromkostninger, som TV 2 har ved at lave disse programmer i forhold til en almindelig tv-uge. Fx er Vild med dans udvidet til en ”Vild med dans knækker cancer”, og Kræftens Bekæmpelse betaler her meromkostningerne ved denne produktion.
I 2022 bestod sendeugen af: ”Go' morgen Danmark” med aktuelle reportager fra hele landet, Lykkehjulet special, ’Vild med dans’ og ’Knæk Cancer Live’ (fire timers indsamlingsshow). Regnskabspunktet ”Produktion” indeholder også udgifter til staten i form af moms. 

 

Indsamlingsaktiviteter indeholder omkostninger til indkøb af Knæk Cancer-pins, opsætning og drift af call center i Knæk Cancer live lørdag aften, lønninger til phonere, der ringer ud til erhvervslivet, porto, print og kuvertering af ca. 45.000 breve til erhvervslivet. Regnskabspunktet ”Indsamlingsaktiviteter” indeholder også udgifter til staten i form af moms.

Eksterne konsulenter indeholder omkostninger til en række underleverandører til styring af call center, styring af pengestrømme og trækning af vindere. Herudover udvikler vi kampagnesitet knækcancer.tv2.dk, og vi har omkostninger til revision, som sikrer et godkendt og revisorpåtegnet regnskab til offentligheden. Regnskabspunktet ”Eksterne konsulenter mv.” indeholder også udgifter til staten i form af moms.

 

Gevinstafgift indeholder afgifter (17,5% af værdien) til staten i forbindelse med udlodning og sponsorerede gevinster.