Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Anna Nicidie Hjorth Jensen
Indsamling

Aalborg Sportshøjskole Knækker Cancer

På Aalborg Sportshøjskole afholder vi den 28. oktober klokken 16:00-21:30 et indsamlingsevent, hvor man kan vinde fede gaver i en tombola, lytte til noget god musik, se fede opvisninger med dans, gymnastik, vægtløftning og meget andet. Derudover kan man også selv få lov til at prøve nogle af alle disse spændende aktiviteter af og få lidt at spise og drikke. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du alligevel være med til at støtte op om vores arrangement ved at donere penge til denne indsamling.
1.860 Kr.
Doneret ud af et mål på 50.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
1.860 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300568 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300568 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg hedder Anna og er 20 år, og jeg har altid brændt for at gøre en forskel og gøre mit til at andre mennesker har det godt. Kræft er en forfærdelig og unfair sygdom, som desværre kan ramme os alle uanset, hvordan sundt og godt vi lever, og jeg synes derfor, at det er så vigtigt, at vi gør, hvad vi kan for at aflive denne sygdom. Af denne grund har jeg valgt at afholde dette arrangement, og har heldigvis fået stor opbakning af mine medstuderende, som hjælper med, at dette kan lade sig gøre.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling