Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Christina Andersen
Indsamling

Allerupgaard Rideklub

På et eller andet tidspunkt i livet kommer vi alle i kontakt kræft - måske bliver vi selv den kræftramte, måske et familiemedlem eller en kollega. Fra maj til oktober samler vi derfor ind til Knæk Cancer. Allerupgaard Rideklub donerer 1 kr. pr. startende ekvipage til vores 4 C-stævner, og derudover vil vi holde Knæk Cancer relaterede aktiviteter i samme periode, hvor alle beløb går ubeskåret til vores indsamling. Vi håber, at familie/venner/ryttere også vil bakke op om vores indsamling.
100,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
100,00 Kr.
Støttet via SMS
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300904 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Vi har medlemmer/pårørende til medlemmer i vores rideklub, som har eller har haft kræft. Vi ved, at samværet med heste kan være et lyspunkt i et hårdt og langt sygdomsforløb. Heste giver tryghed og nærvær, så derfor vil Allerupgaard Rideklub gerne samle ind til Knæk Cancer 2022.

Det går aktiviteten ud på

Vi afholder 4 C-stævner i maj, juli og august. Til hver af disse stævner donerer Allerupgaard Rideklub 1 kr. pr. start til vores indsamling. Derudover vil der løbende komme aktiviteter, som støtter indsamlingen

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Allerup Bygade 29
Postnummer
5220
By
Odense SØ

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling