Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Cana Buttenschøn
Indsamling

Cana Care Community Knækker Cancer ❤️

I vores varme, vidunderlige fællesskab i Cana Care Community har vi en drøm om - ved hjælp af en masse forskellige tiltag - at samle en masse penge ind til Knæk Cancer 2024. Vi ved, at pengene rent faktisk gør en stor forskel, både for de enkelte familier, som oplever at få den fornødne støtte, behandling og vejledning i en svær situation, og på et overordnet niveau hvor forskningen i dén grad bidrager til at knække cancer 💪🏼 Om du donerer 10, 20, 100 eller 500 kroner er helt op til dig - hvert eneste lille bidrag tæller ❤️
22.706,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 25.000,00 Kr.
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301900 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Bare få måneder efter de første produkter i Cana Care så dagens lys, blev vores stifter, Cana Buttenschøn ramt af livmoderhalskræft. Efter et intensivt behandlingsforløb med kemo-, stråle- og brachyterapi blev hun erklæret kræftfri - heldigvis!
Takket være de dygtige forskere bag Kræftens Bekæmpelse findes der i dag en vaccine mod blandt andet livmoderhalskræft - og der er således ingen tvivl om, at den rent faktisk nytter noget, at vi samler ind. Vi kan redde så utroligt mange liv sammen - og i Cana Care Community har vi tænkt os at gøre en solid indsats for, at det rent faktisk lykkes.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar
Cana Care Community har støttet med
11.06.2024 - 13:39
22.606,00 Kr.
Donation fra billetsalg fra gåtur for Knæk Cancer, d.9.juni. Antal solgte billetter: 254.
Tusind tak for jeres store engagement!
Mobilepay donation
08.06.2024 - 21:23
100,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling