Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Daniel Astrup Frederiksen
Indsamling

DAF-SOS Projekt KC

Jeg vil gerne støtte Knæk Cancer på en ny og lidt mere speciel måde. jeg har derved totalt renoveret en Gammel Suzuki rm 250 fra 2003. Cyklen kommer til at stå som udstilling ved forskellige events og ved Westcoast MX Tak til Westcoast MX SOS Racing parts Bilernes Hus Silkeborg
2.150 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
2.150 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300885 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300885 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg blev motiveret til at starte indsamlingen da jeg selv har oplevet cancer på tæt hold.
Jeg mistede min mor tilbage i Marts 2019 efter et længere kræft forløb, først brystkræft hvor hun fik fjernet det ene bryst og et længere kemo forløb. her efter blev hun faktisk erklæret rask. Kræften vendte dog tilbage godt 9 år efter hvor det denne gang havde sat sig i rykken. Hun kæmpede et brag af en kamp i mange år, men tabte desværre til sidt.

jeg har altid gerne ville hylde min mor, og samle penge ind via min passion for Motocross. jeg købte herved en gammel slidt og godt træt crosser af en ven, den har jeg så brugt godt et år og seks måneder på at renovere. og der er ikke sparet ret mange steder.
håber i vil donere til det gode formål

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling