Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Marie Yde Bak
Indsamling

Den digitale dørklokke

Jeg samler ind for dem vi har mistet til kræft, for dem som har overlevet kræft, for dem som er i behandling for kræft, for mig selv - og ikke mindst for forskningen.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 1.500,00 Kr.

Om indsamlingen

Da jeg læste til sygeplejerske og blev undervist i forskellige kræftformer, var modermærkekræft én af de farligste. Fik man modermærkekræft, så døde man. Det er nu 2,5 år siden jeg fik diagnosen modermærkekræft. Og jeg er her endnu. Forskningen drøner derudaf - og immunterapi, herunder og T-celleterapi, har vist sig at være en kæmpe Game-Changer for dem, som har modermærkekræft med spredning. Min kræft havde ikke spredt sig. Men jeg er til kontrol hver 6. måned, hvor der bliver holdt nøje øje med recidiv eller spredning.

Derfor trykker jeg på den digitale dørklokke og håber at I har lyst til at bidrage med en skilling til den forskning, som vi ikke kan overleve uden.

Donationer og kommentarer

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling