Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Marie Yde Bak
Indsamling

Den digitale dørklokke

Jeg samler ind for dem vi har mistet til kræft, for dem som har overlevet kræft, for dem som er i behandling for kræft, for mig selv - og ikke mindst for forskningen.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 1.500,00 Kr.
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301339 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Da jeg læste til sygeplejerske og blev undervist i forskellige kræftformer, var modermærkekræft én af de farligste. Fik man modermærkekræft, så døde man. Det er nu 2,5 år siden jeg fik diagnosen modermærkekræft. Og jeg er her endnu. Forskningen drøner derudaf - og immunterapi, herunder og T-celleterapi, har vist sig at være en kæmpe Game-Changer for dem, som har modermærkekræft med spredning. Min kræft havde ikke spredt sig. Men jeg er til kontrol hver 6. måned, hvor der bliver holdt nøje øje med recidiv eller spredning.

Derfor trykker jeg på den digitale dørklokke og håber at I har lyst til at bidrage med en skilling til den forskning, som vi ikke kan overleve uden.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling