Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Karin Munk
Indsamling

En kur mod kræft er det vi ønsker os allermest ❤️

Slædehundes Dag er et indsamlingsevent der arrangeres af Nordjyske Slædehunde v/Karin Munk under mottoet “Hygge med alvoren i baglommen”. Vi er en flok Slædehunde folk der ønsker at styrke kræft forskningen så flest mulige kan komme på den anden side af kampen mod den usynlige fjende som ikke behøver flere.sejre.
250 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
250 Kr.
Støttet via MobilePay
9.600 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300930 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300930 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Cancer rammeruden nåde, dem der betyder allermest og rammer der hvor det gør allermest ondt.
Har set flere og flere blive ramt og forsvinde - og blevet tvunget til et tidligt farvel og til at leve med savnet, smerten, frustrationen og angsten.
Nu er du gået over stregen - er kommet ALT for tæt på - og jeg håber at nemesis og karma slår sig sammen om at sende dig ud i galaksen.
Alt imens vil jeg fortsat samle ind alt hvad jeg og folkene bag Slædehundens dag overhovedet kan, for at finde det der kan stoppe din hærgen i håbet om at DU bliver den næste vi skal sige farvel til !!!!!!
Vi samler ind under mottoet “Hygge med alvoren i baglommen” - du er alt andet end hyggelig, men jeg er GRAV ALVORLIG når jeg siger- du får ikke min mand ……
Alle os der arbejder på at gøre dagen den 16 oktober hyggelig med alvoren i baglommen gør det for alle dem vi har set kæmpe mod dig…. Nogen vandt mens alt for mange tabte.
16 Oktober må gerne blive endnu en dødsdag: DIN

KÆRE ALLE
Vi håber i kommer og hjælper med at hygge på markedspladsen i Tversted den 16 oktober, mens vi sammen i dybeste alvor slås for at KNÆKKE Cancer til ære for alle dem der gik i forvejen, og styrke forskningen i en kur til dem vi ser kæmpe lige nu……

Det går aktiviteten ud på

Vær med til Slædehundens Dag og oplev f.eks Frank Clifforth, der underholder fra 15.00 til 16.00. Deltag i den sjove hundeudstilling, hvor end ikke dommeren har prøvet det før, og præmierne bare venter på at blive vundet, eller prøv lykken i lotteriet.
Du kan også møde Michael Eifer verdensmesteren i lydighed som vil forbløffe med en opvisning ud over det almindelige. Alle indtægter fra det lokalforankrede event, som arrangeres af Nordjyske Slædehunde, går til KNÆK Cancer.

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Østervej 10
Postnummer
9881
By
Bindslev - Tversted

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling