Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Josephine Elgaard Johansen
Indsamling

Knæk Cancer Løbet 2022

Knæk Cancer løbet blev første gang afholdt i 2015, hvor vi studerende fra OSM valgte at gå sammen om et projekt, som kunne støtte kræftforskning og -formidling. Dengang var konceptet ganske simpelt: et velgørenhedsløb på 5 km til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Sidenhen har løbet - med hjælp fra dedikerede unge studerende og generøse sponsorer - vokset sig stort. Det er nu blevet til et arrangement, hvor blot 15 studerende forvandler Universitetsparken til en festplads med live-musik, standup, kaffe og kage, tombola samt stande, hvor Kræftens Bekæmpelse og andre sundhedsfremmende projekter er repræsenteret. Det er en dag hvor vi samler folk om et fælles mål samtidig med at skabe en hyggelig dag hvor stemningen er i top.
20,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 100.000,00 Kr.
20,00 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300906 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

OSM er en non-profit forening der er opbygget og drevet af medicinstuderende på Aarhus Universitet med en særlig interesse for kræftspecialet. Kræftens Bekæmpelse bruger mange ressourcer på at støtte kræftramte patienter og pårørende; et arbejde som vi i Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM) mener er vigtigt og værd at støtte. Derfor arrangerer vi igen i år Knæk Cancer Løbet. Deltagernes opbakning samt stemningen på dagen er dog grunden til at vi arrangerer det år efter år. Udover at arrangere det årlige Knæk Cancer Løb forsøger vi igennem en række foredrag og workshops at øge befolkningens og andre studerendes viden om kræft og -forebyggelse.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar
Mobilepay donation
25.09.2022 - 20:27
20,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling