Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Kasper Nyman Andersen
Indsamling

Knæk Cancer – og få dit navn på taget af en rallybil!

Efter et svært og turbulent år har Team Kasper Nyman besluttet at stille op til rallysæsonen 2023. Vi har i år besluttet ikke at have sponsorer på taget, men i stedet vil vi gerne invitere dig til at støtte en god sag og samtidig få muligheden for at se dit navn på taget af en rallybil hele sæsonen! Vi ønsker at samle ind til støtte for Kræftens Bekæmpelse, og vi har brug for jeres hjælp. Vi tager med glæde imod alle donationer, men har besluttet at alle der donerer minimum 150 kr. får jeres navne på taget af vores rallybil. Bilen får stor opmærksomhed i samtlige afdeling af Danmarks Mesterskabet 2023. Både på tv og sociale medier. De donerede beløb vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og vi håber, at vi kan gøre en forskel sammen.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 7.500,00 Kr.
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301328 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Min store motivation for denne indsamling er, at jeg i 2021 mistede min far til kræft. Vores fælles passion sammen var Rally, og derfor giver det mening for mig, at anvende netop dette tiltag til at opnå opmærksomhed omkring indsamlingen, og forhåbentligt få så mange midler indsamlet som muligt.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling