Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Nadja & Ulla Kornberg Hovmand
Indsamling

Kornbergs indsamling

Gennem forskellige kreative familieprojekter samler vi ind til Knæk Cancer. Vi har gennem de seneste 2 år samlet ind ved at donerer overskuddet fra vores bolche salg, og det har vi tænkt os at fortsætte med. Der ud over laver vi filt-engle og kort, vi også løbende sælger ud af. Vi er så heldige i år, at Nordic Sugar har sponsoreret sukker, sweetkitchen har doneret farve og materialer og Bolsjehuset har givet os nogle ekstra gode tilbud, så vi kan holde omkostningerne nede og donerer endnu mere! Det betyder al verden for os!!
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
15.725,00 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger

Om indsamlingen

I 2022 blev vores morfar ramt af kræft, og inden for den samme uge som vi fik hans diagnose, mistede vi et andet kært familiemedlem til den lorte sygdom. Som pårørende føler vi os så magtesløse, men en ting vi kan, er at stå sammen og samle ind til den den gode sag, så der forhåbentligt kan komme en endnu højere overlevelses rate, samt mere støtte til både patienter og pårørende.
Vi har rigtig mange dejlige mennesker i vores familie og vennekreds, der på den ene eller anden måde, kæmper med/mod kræften. Det berører os dybt!
Derfor vælger vi for 3. Gang at støtte op om Knæk Cancer.
Du kan følge os på Instagram #kornbergbolcher

Donationer og kommentarer

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling