Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Lone Vittrup
Indsamling

Lærke Boe Vittrup - KnækCancer 2021

Lærke er 10 år gammel og ville gerne gøre en indsats for at samle penge ind. Hun har flettet nøgleringe og solgt dem til 25 kr. pr. stk.
3.050 Kr.
Doneret ud af et mål på 3.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
3.050 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300543 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300543 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Lærke kæmpede bragt med et langt sygdomsforløb det meste af 2020. Heldigvis ikke kræft og heldigvis er hun rask igen – men bestemt et år, som har sat sine spor på godt og ondt. Godt, fordi livet har lært hende at steppe op for andre og ved, hvad det betyder. Vi (forældre) spurgte hende, hvorfor hun ville lave denne indsamling. Et svar – som i og for sig taler for sig selv. 💕 ”Tænk, hvis lægerne ikke kunne hjælpe mig, da jeg var syg”. ”Jeg vil gerne hjælpe, så kræft også kan gå væk”…. 💪

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling