Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Nico Ghazi
Indsamling

LITTLE GREEN DOOR ❊ LOVE 4 PEOPLE

Personalet på Little Green Door har aftalt, at vi vil lave en privat indsamling, hvor vi fokuserer på helbredet og samtidig støtter kampen mod kræft. Når du donerer hos os, får som tak for donationen i en god sags tjeneste, et lækkert alkoholfrit shot, som skal highlighte, at man skal huske at passe på sig selv og sit helbred. Når man donerer, så får man et sundt alkoholfrit shot, som tak for at man donerer i en god sags tjeneste og samtidig får man et lækkert og sundt alkoholfrit shot, som skal highlighte at man skal huske at passe på sig selv og sit helbred.
150,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 20.000,00 Kr.

Om indsamlingen

Annlaya og jeg har begge haft kræft tæt på livet med familiemedlemmer og venner, som har været ramt af kræft.

Kræft er en forfærdelig sygdom, som desværre påvirker millioner af mennesker verden over.

Vi har oplevet vores nærmeste tage kampen op mod kræft og enten tabt eller overvundet den. Som pårørende kan man føle sig magtesløs. Med denne donation kan vi føle, at vi faktisk er med til at gøre en forskel.

- Annlaya & Nico

Det går aktiviteten ud på

Fra den 26. oktober, kl. 16:00 - 29. oktober, kl. 03:00, har personalet på Little Green Door på Gammel Strand 40 valgt at lave et alkoholfrit og sundt shot. Shottet er ganske gratis og er noget man får, når man donerer til personalets private donation, som ubeskåret går til kræftens bekæmpelse.

#KNÆKCANCER2022

Alle er velkommen til at donere og modtage det alkoholfrie shot.

Min. 18+

Praktisk information

Start dato
Tidspunkt
Slut dato
Tidspunkt
Adresse
Gammel Strand 40
Postnummer
1202
By
København K

Donationer og kommentarer

Mobilepay donation
25.10.2022 - 11:41
50,00 Kr.
Mobilepay donation
24.10.2022 - 16:27
100,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling