Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Charlotte Gundersen
Indsamling

Looking Good With Wool 2021

Denne private indsamling hedder “Lookinggoodwithwool2021” og det fungerer på den måde, at donerer du minimum 25 kr og videresender kvitteringen fra Kræftens Bekæmpelse til min mail: charlottegundersen.cg@gmail.com, så sender jeg dig årets tre udvalgte "Lookinggoodwithwool2021" hækleopskrifter til at hækle Rie Vanter, Rie Sutsko (til voksne) og Rie Poncho-Sweater fra mit mærke By C Gundersen.
1.200 Kr.
Doneret ud af et mål på 5.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
600 Kr.
Støttet via MobilePay
4.300 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
SMS KC 300569 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300569 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Jeg hækler, farver garn og designer hækleopskrifter under navnet By C Gundersen. Det er andet år, at jeg som privatperson støtter med tre af mine hækleopskrifter, hvor beløbet går ubeskåret til KnækCancer.

I foråret 2020 fik min mand konstateret kræft i tyktarmen, som også havde spredt sig til hans lever. Han er nu i september 2021 raskmeldt efter hård kemobehandling og flere operationen. Det har været et meget slidsomt og sygdomfyldt år for hele min familie.

Jeg samler ind, da jeg er yderst taknemmelig og ydmyg for, at mange har doneret penge og samlet ind over mange år, så min mand har kunnet få den behandling, som han har fået. Uden jer ville min mand måske ikke være i live.

Min mand har fået en del "kuldeskader" med snurren i hænder og fødder af kemobehandlingen, og jeg også har fulgt med i, hvordan han samtidig har mistet noget af sin glæde, værdighed og udadvendthed.

Derfor ønsker jeg med mine hækleopskrifter, at man stadig kan føle sig "normal", glad og værdig og ikke bliver bitter og vred over de evigt irriterende følgeskader, der kan komme af den livgivende behandling.

Samtidig kan de varme hæklede og filtede vanter, de lækre hæklede og filtede sutsko (til voksne) og en varm poncho-sweater af uld varme kolde hænder, fødder og krop i en kold tid og støtte de, der må leve med cancer.

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar
Anonym har støttet med
21.10.2021
150 Kr.
Anonym har støttet med
06.10.2021
300 Kr.
Anonym har støttet med
05.10.2021
150 Kr.

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling