Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Brands of Beauty
Indsamling

Mal for Livet - NAILBERRY x KRBT

På en tidlig sommerdag i Aarhus blev idéen om et helt anderledes projekt født. Hvorfor ikke hylde kunst og beauty og skabe et værk med tidens mest trendy neglelak brand malet af en af Aarhus’ anerkendte kunstnere? Og udnytte denne opmærksomhed til at samle ind til Knæk Cancer? NAILBERRY og kunstner Mads Kjær alias KRBT har indgået et samarbejde om at male et værk med neglelak, som får kunst og beauty til at smelte sammen og gå op i en højere enhed - et kreativt projekt, som vi forventer at kunne tiltrække megen opmærksomhed omkring og derved indsamle et beløb, som kan være med til at gøre en forskel. Derfor har vi døbt projektet - Mal for Livet. Værket blev malet i Aarhus den 2. september og udstilles nu i Paustian i Aarhus i uge 41. Her kan du komme og opleve det store værk og møde Mads Kjær, som vil signere kunstprint af værket, som sælges her. Overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer. Du kan også blot støtte vores indsamling og få dine negle lakeret med Nailberry i butikken.
200,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 100,00 Kr.
0,00 Kr.
Støttet via SMS
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300945 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Nailberry er et af de største neglelak brands i Danmark med mange forbrugere, som på den ene eller anden måde har cancer tæt på. Vi føler derfor et ansvar for at støtte Knæk Cancer. Også kunstner Mads Kjær ligger det på sinde at støtte velgørenhed, og sammen tror vi på, at vi på tværs af vore brancher med et kreativt fokus kan skabe stor opmærksomhed. Vi tror på, at projektet i danskernes øjne er så spændende og anderledes, at vi med vores indsamling kan gøre en forskel ud over det sædvanlige. Derfor har vi kaldt projektet "Mal for livet".

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar
Mobilepay donation
03.09.2022 - 13:19
100,00 Kr.
Mobilepay donation
02.09.2022 - 17:46
100,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling