Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Mie Lavine
Indsamling

Mies knæk cancer blomst Fine Art Plakat

Udsmyk dit hjem med den smukke fine art knæk cancer blomst plakat og støt samtidig kræftens bekæmpelse
800 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
800 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300887 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300887 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Mit navn er Mie, og jeg er født i 1978.

Allerede i en tidlig alder, kom jeg for den første gang i kontakt med kræft, og mistede desværre min morfars søster. I denne alder forstår man ikke det hele, men jeg kan tydeligt huske at den smukke og stolte kvinde, blev som kun en skygge af sig selv. Hendes smil forblev skjult bag hendes tårer og hendes gnist i øjnene blev erstattet med smerte og magtesløshed. Hun havde altid været så energisk, men jo længere hun kom hen i forløbet, jo mere svag blev hun. Den ellers så stærke kvinde kunne ikke vinde kampen imod brystkræft. Siden det, blev min verden meget realistisk og mere seriøs da kræft kontinuerligt blev ved med at ramme min nærmeste familie og omgangskreds.

Da jeg på instagram, så en ung mor med en lille baby og en ung mand fra Odense, der for nyligt blev ramt af kræft, besluttede jeg mig for virkelig at gøre noget ekstra udover min årlige private støtte til knæk cancer.

Jeg er overbevist om at jo flere penge vi kan donere til undersøgelser, desto flere mennesker vi kan hjælpe og redde. Derfor har min mand og jeg, for første gang, designet en Knæk cancer blomst. Det er et 50 x 70 cm Fine Art kunstprint på et kraftigt 230 g/m2 papir i høj kvalitet og koster 800 kr.
500 kr. går direkte til knæk cancer, resten af pengene skal bruges til indkøb og forsendelse, det er non profit.
Overfør 800 kr. via Mobilepay 22164607 + skriv jeres navn og adresse i kommentarfeltet hvis I vil modtage en plakat. Hvis I udover det vil støtte min indsamling med et mindre eller større beløb, så er I selvfølelig også meget velkomne til det :-)

Jeg håber at I vil være med til at dele og støtte dette projekt.

I kan altid kontakte mig via mielavine@gmail.com

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling