Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Oldefars Have
Indsamling

Oldefars Have

Vores indsamling er primært baseret på salg af overskuds frugt og grønt samt blomsterbuketter fra vores oldefars fantastiske have. Det vi som familie ikke selv når at bruge i sæsonen, sælger vi fra vores lille bod centralt placeret i Løgumgårde, på Sognegade 17. Vi har en Facebook side "Oldefars have" hvor vi i havesæsonen opdaterer på både hvad vi har til salg i boden, men også på hvordan det går med vores indsamling til fordel for knæk cancer. Støt os meget gerne med en direkte indbetaling her på siden, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores salgsbod.
415,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
6.034,00 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301846 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Idéen til grøntsagsboden udsprang i foråret 2023 af et stort ønske fra vores oldefar om at hjælpe med at afsætte det frugt og grønt vi som familie ikke selv kunne nå at bruge i løbet af vækstsæsonen. Når vi vælger at donere beløbet fra salget ubeskåret til knæk cancer, er det fordi vi har kræftsygdommen helt tæt på i familien.
I 2023 blev vores mormor (oldefars datter) ramt af både modermærkekraft og tarmkræft på samme tid. Hun gennemgik flere operationer og blev erklæret kræftfri i efteråret 2023. Desværre er modermærkekræften vendt tilbage i foråret 2024. Takket være det kontrolforløb hun har været i, er det blevet opdaget på et tidligt stadie og hun skal nu starte i endnu et behandlingsforløb.
I Februar 2024 har vores morfar så oveni fået konstateret kronisk knoglemarvskræft og er pt. i kemobehandling for det.
Så, fordi vi fortsat har kræftsygdommen helt tæt på i familien, vil vi rigtig gerne bidrage igen i 2024 med at samle penge ind til fordel for knæk cancer.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar
Oldefars have har støttet med
17.06.2024 - 21:48
315,00 Kr.
Salget fra boden er stille og roligt kommet i gang. Vi har endnu ikke de store mængder at byde på i grøntsagsboden, men lidt har vi dog at kunne sætte til salg, og meget mere på vej :)
Mobilepay donation
02.01.2024 - 11:52
100,00 Kr.
Oldefars Have har svaret
17.06.2024
Tusind tak for donationen :)

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling