Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Lukas Guldager Svendsen
Indsamling

Plexhost.dk

Ideen til PlexHost startede tilbage i 2021, hvor vi så en mangel på danske kvalitets maskiner til større servere. Vi stod med ansvaret for nogle af Danmarks største servere, og manglede et sted at hoste vores servere, men med en mangel af disse på det danske marked, satte vi os for at lave vores eget. Vi tror på at vores servere er de bedste til prisen. Vi mener at pris og kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd, det er derfor at alle vores servere er udstyret med noget af det bedste indenfor industrien. Så vi har sat os på en mission, for at gøre spil servere let tilgængelige for gamers i hele Danmark.
0,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 1.000,00 Kr.
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301859 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Plexhost.dk har valgt at opstarte en "KnækCancer" indsamling, med årsagen at vi ønsker at støtte formålet, omkring at finde en løsning på cancer-sygdommen.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling