Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Patrick Marinussen
Indsamling

Sammen står vi Stærker

"Jeg har startet en indsamling til fordel for Knæk Cancer, fordi jeg tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for de mere end 36.000, der årligt rammes af kræft. Alt for mange rammes – enten som patienter eller pårørende. Læs mere om min indsamling og hjælp mig med at knække cancer her: håber du vil give en lille støtte til Knæk Cancer så vi sammen kan gøre en forskel ."
100 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000 Kr.
100 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300929 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300929 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Fordi jeg syns det er vigtig at bakke op om kræft har selv miste min morfar og min moster til kræft, for 3år siden blive min mor selv ramt af brystkræft og det var en meget hård tid for jeg var meget bang for at jeg også skulle miste min mor, derfor støt op om KNÆKCANCER, så vi sammen kan gøre en forskel både for pårørende og dem som rammes af kræft

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling