Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Catrine Sejr Nielsen
Indsamling

Sarkoma Research

Sarkoma er en cancer som oftest rammer børn (omkring 20% af alle børnekræft). Sarkoma er inddelt i flere slags undertyper, hvor det kan angribe kroppen på flere måder. (Alt fra nærmer, muskler, led, knogler, og blodet). Hvilket betyder at sarkoma kan opstå overalt i kroppen. Sarkoma kan blive helbredt med kirurgi, men det er kun succesfuld omkring 20% af tiden, og med kemoterapi kommer det op på 50-55%. Men mange gange er canceren resistent overfor vores metoder, så patienten ender med ikke at kunne blive helbredt.
0 Kr.
Doneret ud af et mål på 500 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
0 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300924 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300924 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

For under en måned siden mistede verdenen en amerikansk content creator ved navn, Technoblade. Han stod mange nær, og hans død kom som et chok for mange.
Han døde af sarkoma, så for at ære hans minde, vil jeg prøve at samle penge ind til at forske denne forfærdelige sygdom.

fuck cancer

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling