Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: bjarne pilegaard
Indsamling

Syng sammen med By Harry

Vi driver et spillested “By Harry” hvor vi 1-2 gange om måneden, indbyder til fællessang. I uge 43 afholder vi to arrangementer hvor 2 tidligere kræftpatienter optræder og samtidig hylder vi Kim Larsen, der desværre døde af kræft. Entre incl. kaffe og kage vil som udgangspunkt være kr. 125,00 og hvor hele beløbet går ubeskåret til Knæk Cancer. Publikum opfordres ligeledes til at indbetale et større beløb end de kr. 100,00, hvilket står dem frit for. Bogen “Melodien der blev væk” sættes 50 eksemplarer til salg. Igen går hele salget ubeskåret til Knæk Cancer. Hus-pianisten på stedet spiller den 7.10. plus hele uge 43 på Stråleterapien i Næstved som en hyldest til det personale som gør en vigtig indsats, hver dag. Samtidig har musikken også en beroligende indvirkning på alle de mange patienter som møder op hver evig eneste dag.
400,00 Kr.
Doneret ud af et mål på 10.000,00 Kr.
0,00 Kr.
Støttet via SMS
4.400,00 Kr.
Totalt indsamlet med tidligere indsamlinger
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC301002 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort

Om indsamlingen

Selvom udviklingen indenfor kræftbehandling er positiv, er der stadig mange som desværre dør i en alt for tidlig alder. Begge ejere af spillestedet By Harry har begge fået konstateret kræft, men er nu erklæret fri for sygdommen. Samtidig har de begge to også oplevet på tætteste hold, det forfærdelige at miste. Det føles, hver gang lige uretfærdigt. Nær familie og tætte venner rammes også.

Donationer og kommentarer

Bemærk at donationer via kort og Mobilepay kan tage et par minutter før de kan ses herunder.
Skriv kommentar
Mobilepay donation
19.09.2022 - 14:44
400,00 Kr.

Knæk Cancer

Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at udvikle behandling til kræftramte.

Start din egen indsamling