Indsamlingsbillede
Indsamling oprettet af: Mette Tabor Deichmann
Indsamling

Tak til og for livet

Fik konstateret Akut myeloid leukæmi (AML) i April 2020 få dage efter landet lukket ned. Det er vigtig at sætte fokus på AML da der kun er 250 dansker om året der få konstateret denne sygdom og statistikken for overlevelse er lille.. Jeg har kæmpet en hård kamp for overlevelse, blev stamcelletransplanteret i aug 2020 og rundet 1 år i år og det er en kæmpe milepæl at nå.. Livet er det vigtigste
225 Kr.
Doneret ud af et mål på 2.000 Kr.
0 Kr.
Støttet via SMS
225 Kr.
Støttet via MobilePay
SMS KC 300591 til 1277*
Støt med MobilePay
Støt med MobilePay

Doner et valgfrit beløb på Mobilepay nummer 878757.

Husk at der skal stå KC300591 i kommentarfeltet.

Der må ikke stå andet end koden i kommentarfeltet, ellers vil beløbet ikke komme ind på indsamlingen, men dog stadig gå til Knæk Cancer

Eller scan QR koden med dit kamera eller direkte fra MobilePay på din mobiltelefon og donér et valgfrit beløb.

qr kode
Støt med kort
*Så støtter du indsamlingen til Knæk Cancer med 100 kr. (+alm. sms-takst). Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer.

Om indsamlingen

Det er vigtig at sætte fokus på AML da der kun er 250 dansker om året der få konstateret denne sygdom og statistikken for overlevelse er lille..
Jeg har kæmpet en hård kamp for overlevelse, blev stamcelletransplanteret i aug 2020 og rundet 1 år i år og det er en kæmpe milepæl at nå..

Donationer og kommentarer

Skriv kommentar

Knæk Cancer

Knæk Cancer Indsamlinger og aktiviteter fra personer som dig spiller en stor rolle i Knæk Cancer. Din indsats betyder, at budskabet om 'Knæk Cancer' bliver spredt og at forskerne får flere midler til at knække koden.

Start din egen indsamling