Unik T-shirt

Caspers datter: Alice og Cathrines børn: Ingrid og Noah. Fotograf: Casper Sejersen
Den danske billedkunstner Cathrine Raben Davidsen har i år lavet Knæk Cancer T-shirten for at støtte op omkring denne meget vigtige sag. T-shirten er lavet i samarbejde med La Graphic Design og fås via @boozt.com

Cathrine har også lavet et meget begrænset antal unikke T-shirts, som kun vil være tilgængelige i CRD studio butik i København. Udsalgsprisen for hver T-shirt er DKK 1500 inkl. forsendelse og 100% af beløbet doneres direkte til Kræftens Bekæmpelse.

De unikke T-shirts er alle håndfarvede og er lavet i samarbejde med tekstildesigner Tatiana Andersen Camre.

Fotograf Casper Sejersen og Cathrine, som har været venner i lang tid, besluttede at lave nogle meget personlige portrætter med Cathrine og deres børn iført de unikke T-shirts for at støtte op om Kræftens Bekæmpelse.

På fotografierne er: Caspers datter: Alice og Cathrines børn: Ingrid og Noah.

Hvis du ikke har mulighed for at komme og se T-shirts´ne i vores butik i Sølvgade 4, 1307 København K, er du velkommen til at sende en mail til info@crdstudio.com – så kan vi sende T-shirts med posten.

Spred gerne budskabet for en god sag!

MANGE TAK!

- Jeg kan godt lide tanken om, at mine værker er tilgængelige for alle. En plakat, et lille tryk eller denne T-shirt kan være lige så meget værd som et unika værk.

Kræft er noget der berører os alle sammen, og vi kommer nok alle tæt ind på livet af det på et tidspunkt i vores liv, fordi det rammer så mange mennesker. Jeg vil derfor gerne skabe endnu mere opmærksomhed omkring sygdommen og ”Knæk Cancer” er et godt sted at starte.

Cathrine Raben Davidsen