Knæk Cancer - et show for sagen

I uge 41-43 sætter Kræftens Bekæmpelse og TV 2 igen fokus på kræftsagen. I ”Knæk Cancer – et show for sagen” inviterer Søs Egelind, Pelle Emil Hebsgaard, Peter Frödin og Petra Nagel indenfor til et overflødighedshorn af underholdning med alt fra dans og musik til tryl og akrobatik - alt sammen i den gode sags tjeneste.

Se med på TV 2
’Knæk Cancer – et show for sagen’ kan ses på TV 2 Play og TV 2. Programmerne bliver sendt:

  • Søndag 13. oktober kl. 20:00 – Audition 1
  • Lørdag 19. oktober kl. 20:00 – Audition 2
  • Lørdag 26. oktober kl. 20:00 – Det store liveshow, som sendes direkte fra Royal Stage i Hillerød

Skal du med til liveshowet? 
Du kan købe publikumsbilletter til det store liveshow lørdag 26. oktober, som afholdes i Royal Stage i Hillerød. Alt overskud fra billetsalget går til ’Knæk Cancer’.

Køb billet

Om programmerne
Igen i år vil talentfulde amatører og professionelle artister gå på scenen i den gode sags tjeneste, når hele Danmark i oktober samles om ’Knæk Cancer – et show for sagen’.

Indsamlingsshowet er et underholdningsshow i tre afsnit, hvor alle medvirkende har en helt særlig grund til at stille op.

- Jeg ser frem til at opleve såvel værterne som de modige optrædende, der stiller op for det vigtige formål. De er knalddygtige. Og deres personlige fortællinger om kræft viser, at kræft rammer hårdt, men også, at man ikke står alene med den smertefulde erfaring, siger Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Et show der nytter
Igen i år vil indsamlingen støtte udvalgte projekter inden for kræftforskning, forebyggelse af kræft og støtte til mennesker ramt af kræft. Mere end 500 projekter er over årene sat i gang takket være befolkningens store opbakning.

På Detgårpengenetil.dk kan man se, hvilke projekter der har fået støtte af Knæk Cancer.

Video overlay