Corona og Knæk Cancer

I Knæk Cancer følger vi myndighedernes anbefalinger og tiltag omkring coronavirus (Covid-19) som bl.a. kan findes på sst.dk (Sundhedsstyrelsen), samt Politi.dk (specielt om regler for afholdelse af arrangementer mv..). 

Pr. 1.september 2021 er forsamlingsloftet samt corona-restriktioner, der kunne påvirke afviklingen af frivillige aktiviteter til fordel for Knæk Cancer, blevet ophævet. Vi opfordrer til, at deltagere til en frivilligt aktivitet lader sig teste forud for arrangementet, hvis man ikke er vaccineret samt at man følger sundhedsstyrelsens generelle råd om bl.a. at blive hjemme, hvis man oplever symptomer, ofte vaske hænder eller bruge sprit mm. Du kan læse mere om Kræftens Bekæmpelses anbefalinger på frivillig.dk, hvor du i hovedmenuen under ”Corona Q & A” kan finde mere information.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os på knaekcancer@cancer.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi opfordrer til, at vi alle passer på hinanden, og hvis du er bekymret for afholdelse af en fysisk aktiviteter er der altid muligheden for at lave en online indsamling.