Præmier fra Lykkehjulet

Vind præmier fra Lykkehjulet til en værdi af 107.500 kr.

Du kan deltage i lodtrækningen 23. - 29. oktober.

LODTRÆKNINGEN ER SLUT

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.

Præmie-puljen fra Lykkehjulet indeholder: 

Et gavekort til den danske smykkedesigner Mads Z smykker. Her kan du frit vælge mellem øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Gavekortet har en værdi af 25.000 kr.

Et gavekort til Birkegårdens Haver. Her kan du invitere hele din familie til stor brunch, eller I kan vælge at komme på besøg flere gange både til sommer, halloween og jul. Gavekortet har en værdi af 12.000 kr. 

Et besøg af en af Flora Danicas dyneeksperter, som vil komme hjem til dig og give råd og vejledning om god søvn. Sammen finder I de helt rigtige Flora Danica dyner og puder. Denne præmie har en værdi af i alt 25.000 kr. 

Et gavekort til Kildemoes til en værdi af 23.000 kr. Du kan vælge mellem Kildemoes' mange cykler - for eksempel en Egoing elcykel med centermotor og Koppla Connect.

En hvid vertikal emhætte fra Silverline med LED belysning. Emhætten er trods sin kraftige sugeevne lydsvag og den har samtidig et lavt el-forbrug. Præmien har en værdi af 6.500 kr.

En Morsø Forno Udeovn, som også fungerer som pizzaovn. Desuden følger der et Morsø Garden udebord med. Samlet værdi på 16.000 kr.

Værdi: 107.500 kr.

SMS VIND til 1411
Det koster 100 kr. + almindelig takst.

Læs regler og vilkår

Min. 18 år. Lotteriet udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, telefon 35 25 75 00

Stå sammen med os. Vi har brug for din hjælp til Knæk Cancer.

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.
Mads Z

Privatlivspolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik

Læs privatlivspolitik