Volkswagen ID. Buzz Life

Vind en Volkswagen ID. Buzz Life til en værdi af 543.758 kr.

LODTRÆKNINGEN ER SLUT.

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.

Den elektriske ID. Buzz er en rummelige familiebil fra Volkswagen. Designet har historiske referencer, men er i sin nye form trådt ind i en ny elektrisk æra. Udtrykket er moderne, og modellen byder på 5 siddepladser og god plads til bagagen. ID. Buzz giver dig op til 412 km og kan ved max-DC oplades fra 10-80% på 30 minutter. Præmiebilen kommer bl.a. med Adaptiv fartpilot og navigation og klimaanlægget Climatronic. Med i præmien følger 1 års Clever One-abonnement og installation af ladeboks fra Clever.

Værdi: 543.758 kr.

SMS BIL til 1411
Det koster 150 kr. + almindelig takst.

Det med småt
Farve: Candy White/Starlight Blue
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien indeholder ikke vinterdæk, forsikring, brændstof og halvårlig CO2-ejerafgift.
Clever: Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller til andre produkter og følger ikke bilen ved ejerskifte. Præmien gælder kun til privat brug. Installation af ladeboks: Ekstraomkostninger kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Du låner ladeboksen fra Clever, der installeres på din privatadresse (DK), og nedtages efter udløb af præmieperioden.

Læs vilkår for præmien

Læs regler og vilkår

Min. 18 år. Lotteriet udbydes af Støttekomitéen til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, telefon 35 25 75 00

Stå sammen med os. Vi har brug for din hjælp til Knæk Cancer.

Tryk på knappen. Så åbnes en SMS klar til afsending.

Privatlivspolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik

Læs privatlivspolitik